Menú

Altres pràctiques

Existeix tot un ventall d'organismes i plataformes que ofereixen pràctiques, et presentem alguns d'ells:

AIESEC – GLOBAL TALENT

És una plataforma internacional per a joves que ofereix pràctiques remunerades. S'adrecen a estudiants de grau universitari i/o persones noutitulades (<2 anys títol) que acreditin un nivell B2 d'anglès. En diferents sectors: gestió, comunicació, idiomes i en àmbit tècnic. Durada: entre 2 i 18 mesos. 

Pràctiques de l'Agència Catalana de Turisme

S'adreça a estudiants i universitaris/àries titulats/ades. Consisteix en realitzar una estada pràctica remunerada a una de les seves oficines de promoció turística a l'exterior. Les destinacions ofertades canvien segons l'any. Destinacions: Madrid, Frankfurt, París, Brussel·les, Nova York, Londres i Milà. Durada: 1 any, renovable. Joves d'entre 18 i 30 anys amb un grau universitari, empadronades a Catalunya i amb domini de l'idioma de destí.

Pràctiques a l'exterior Oficines de Comerç i Inversions Generalitat de Catalunya

Consisteix en treballar durant 9 mesos a jornada completa en una de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya. S'adreça a joves d'entre 18 i 26 anys o bé d'entre 18 i 29 si estan inscrites al Programa de Garantia Juvenil. Es requereix acreditar una titulació de grau universitari oficial o un grau superior de formació professional relacionat amb l'objectiu de la pràctica. Es demana tenir domini del castellà, català, anglès B2, i B2 de la llengua del país de destí. Un altre dels requisits és tenir menys de tres mesos d'experiència laboral associada a la qualificació professional.

Pràctiques a les institucions de la UE

Són pràctiques remunerades, durant 5 mesos a Brusel·les o a Luxemburg. Cal tenir estudis superiors o universitaris i dominar almenys 2 idiomes de les llengües oficials de la UE acreditant un nivell B2 com a mínim. Cada institució, organisme o agència publica les vacants a les seves webs.

La Comissió Europea, les Beques Schuman del parlament Europeu, pràctiques al Consell de la Unió Europea...i moltes més!

Es poden trobar més ofertes de pràctiques en aquests portals:

Portal Eurodesk sobre mobilitat juvenil

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord