Menú

Aprendre idiomes

Abans de marxar o durant la teva estada a l'estranger segurament et caldrà millorar o perfeccionar el teu nivell d'idioma.

Per agència, per lliure, practicant amb una app o anant presencialment a un curs són vàries de les opcions que tens!

Al Garraf

Aquí trobaràs l'oferta de centres d'estudis d'idiomes a Vilanova i la Geltrú.

També l'oferta de centres a la comarca del Garraf.

A les Escoles Oficials d'Idiomes podràs estudiar i aprendre una gran varietat de llengües. A Vilanova i la Geltrú hi ha la seu de l'EOI Garraf, que imparteix anglès i alemany, a més de monogràfics en diversos idiomes.

A la xarxa de biblioteques, centres cívics i escoles d'adults municipals de la comarca trobaràs recursos, cursos, grups de conversa, intercanvis lingüístics, etc. Pregunta al teu municipi quina oferta hi ha!

 

Al Garraf

A Internet

A través de l'IOC pots accedir als cursos d'anglès en línia que ofereix l'Escola Oficial d'Idiomes.

Meetup: troba el teu grup de conversa o activitats relacionades amb els idiomes al teu municipi o al més proper.

Open Language Exchange i Conversation Exchange: comunitat en línia que et permet trobar un/a company/a d'intercanvi lingüístic on podràs practicar l'idioma.

Apps per a mòbils o tauletes: al vídeo trobaràs les Apps millor valorades per la comunitat d'usuaris/àries per iniciar-te en un nou idioma o millorar el que ja saps.

A través d'una agència

Hi ha agències que s'ocupen de gestionar un curs d'idioma que s'ajusti al que busques. S'encarreguen de gestionar la matrícula al curs, l'allotjament, la manutenció i algunes activitats culturals, esportives o de lleure durant la teva estada. Ofereixen diferents "packs" a mida de la teva butxaca.

Les agències que formen part d'ASEPROCE passen uns controls de qualitat i solvència que dónen garanties del servei de qualitat.

També pots gestionar la teva estada per lliure. Hauràs d'investigar quines escoles ofereixen cursos i contactar directament amb elles: www.coursefinders.com

Pots aprofitar beques per anar a estudiar a l'estranger, com les Beques Eurolingua, que són cursos d'immersió lingüística a l'estiu a Irlanda durant 2 setmanes, subvencionades al 100%.

A través d'una agència
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord