Menú

Beques per estudiar a l'estranger: Batxillerat

BEQUES BATXILLERAT A L'ESTRANGER

1r DE BATXILLERAT AL CANADÀ O ESTATS UNITS 

El programa de Beques de la Fundació Amancio Ortega convoca beques dirigides a estudiants de 4t d'ESO de centres espanyols, per a estudiar Primer de Batxillerat a un High School a Canadà o Estats Units el proper curs escolar. 

El programa té l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de l'anglès i la immersió a la cultura estrangera a joves d'instituts i escoles espanyoles durant 1 any acadèmic. L'alumnat seleccionat conviurà amb una família d'acollida i cursarà el Grau 11 (equivalent a 1r de Batxillerat). La beca cobreix el 100% dels serveis necessaris per a realitzar el curs: viatge, taxa d'escolarització, convalidació d'estudis, allotjament i manutenció amb la família d'acollida, assegurança mèdica i d'accidents, i suport continu durant els deu mesos de l'estada.

https://becas.faortega.org/

info@becas.faortega.org 

 

BATXILLERAT INTERNACIONAL A COLEGIOS DEL MUNDO UNIDO

La Fundació Comité Español de los Colegios del Mundo Unido obre cada any la convocatòria de places (amb beca total o parcial, o sense beca) per estudiar els dos cursos del Batxillerat Internacional en els centres d'aquesta organització. 

El nombre de beques convocades podrà variar en funció dels patrocinadors aconseguits al tancament de la convocatòria, que (juntament amb les aportacions familiars) permeten que els alumnes espanyols puguin anar als Colegios del Mundo Unido. 

Bases, requisits i procés: http://www.colegiosmundounido.es/convocatorias/ 

UWC Comité Español de los Colegios del Mundo Unido 

Tel: 34 91 702 24 24

info@colegiosmundounido.es

http://www.colegiosmundounido.es/becas-y-plazas/

 

BEQUES USA iEduex (International Education Exchange) 

iEduex és una agència especialitzada en educació internacional que dissenya i gestiona Programes Escolars Internacionals per a estudiants de 8 a 18 anys, per a estudiar durant un any escolar a l'estranger. 

Concretament, iEduex convoca unes beques privades que permeten a joves estudiants d'entre 15 i 18 anys i mig cursar un any escolar als Estats Units en un High School públic amb un visat d'estudiant J-1. 

Per poder participar-hi, els estudiants no han d'haver finalitzat els seus estudis de secundària, i en funció de la nota mitjana que tinguin podran rebre la beca completa o parcial. Hi ha serveis inclosos dins del programa, però d'altres, com les despeses del viatge o l'assegurança mèdica, els ha de cobrir la família. 

www.ieduex.com/es/programa-becas/

 

BEQUES EUROPA

Iniciativa promoguda pel Banco Santander i la Universitat Francisco de Vitoria, en la qual se seleccionen alumnes preuniversitaris perquè comparteixin un viatge per Europa visitant les principals universitats i participant en un programa de conferències i trobades amb professionals del món acadèmic, polític i cultural, combinant amb activitats d'oci i culturals.

Hi poden participar joves de 1r de batxillerat, i el procés de selecció té diverses fases.

https://www.becaseuropa.es/

BEQUES BATXILLERAT A L'ESTRANGER
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord