Menú

Beques per estudiar a l'estranger: Formació Professional

BEQUES FORMACIÓ PROFESSIONAL A L'ESTRANGER

BEQUES ERASMUS PLUS PER A FORMACIÓ PROFESSIONAL

Són beques de pràctiques que subvenciona la UE per estudiants. 

Per als estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, hi ha una dotació econòmica d'uns 1.100-1.400 € mensuals, i pels estudiants de cicle superior, la quantitat és de 300-400 € mensuals.

L'aportació econòmica de les beques cobreixen 3 mesos de l'estada. 

L'ajuda s'ha de tramitar a través del centre on estiguis estudiant.

Al portal Xarxa FP trobaràs informació sobre les beques de mobilitat que ofereix el programa Erasmus Plus per a estudiants de cicles formatius.

 

FP DUAL

En el cas de què vagis a cursar una FP Dual a algun país europeu, existeixen ajudes econòmiques per a preparar-te prèviament en l'idioma del país de destí, per al trasllat, allotjament etc.

L'organització que fa d'intermediària entre la persona participant i l'empresa/institut on anirà a estudiar i treballar és la que explicar quines ajudes hi ha, ja que a vegades la pròpia empresa que contracta l'estudiant també cobreix les despeses de lloguer i manutenció.

Bridge4Mobility (CatAzubi) és un programa 100%  subvencionat que ofereix anar a fer FP Dual a Europa (a Alemanya) en diversos sectors. Pots cursar un cicle de grau mitjà o superior dual. Cal tenir entre 18 i 30 anys. Les branques més demandades són l'hostaleria, el turisme, la mecànica, instal·lació, manteniment, electricitat i electromecànica. Està 100% remunerada (també el curs d'idioma previ), però per participar-hi cal pagar una quota.

BEQUES FORMACIÓ PROFESSIONAL A L'ESTRANGER
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord