Menú

Beques per estudiar a l'estranger: Universitat

BEQUES UNIVERSITAT A L'ESTRANGER

BECA ERASMUS PLUS

Amb el programa de mobilitat europea Erasmus Plus els estudiants de grau universitari tenen l'opció d'anar a cursar durant un període de temps a una altra universitat algunes assignatures relacionades amb la seva carrera universitària. Per poder fer front a les despeses d'aquestes estades, el programa ofereix una beca mensual d'uns 300-400€.

Per poder demanar la beca, has d'haver estat seleccionat/da per fer una estada a una universitat europea, i l'oficina de relacions internacionals de la teva universitat t'informarà de com fer els tràmits.

BECA MOBINT

Per completar aquesta ajuda, a Catalunya existeix la Beca MOBINT, que ofereix la Generalitat de Catalunya, depenent de la modalitat hauràs de complir uns certs requisits.

BEQUES DE LA FUNDACIÓ ALEMANA HEINRICH BÖLL 

Són beques per a estudiar a Alemanya. La Fundació atorga beques aproximadament a 100 estudiants universitaris, graduats/des i estudiants de doctorat de totes les matèries i nacionalitats cada any, que cursin el seu títol a universitats de ciències aplicades ('Fachhochschulen') o universitats de les arts ('Kunsthochschulen ").

Les persones becades han de tenir un expedient acadèmic excel·lent, participar social i políticament i que tinguin un interès actiu en els valors bàsics de la fundació: ecologia i sostenibilitat, democràcia i drets humans, autodeterminació i justícia.

https://www.boell.de/en/foundation/scholarships

BECA VULCANUS

És un programa que consisteix a realitzar pràctiques durant l'últim any de carrera al Japó. Inclou un seminari d'una setmana al Japó, un curs intensiu de 4 mesos de japonès i pràctiques durant més de mig any en una empresa japonesa. Els graus universitaris que s'admeten són els relacionats amb la informàtica, la química, l'enginyeria, la biotecnologia, física, telecomunicacions, etc.

El programa Vulcanus al Japó està subvencionat per l'empresa japonesa d'acollida i per l'EU-Japan Centre for Industrial Cooperation (Bèlgica). La beca cobreix el transport d'anada i tornada i les despeses bàsiques de manutenció. L'empresa d'acollida s'ocupa de l'allotjament durant els 12 mesos d'estada. 

L'oficina de relacions internacionals de la teva universitat t'informarà dels tràmits que et caldrà fer per optar a la beca.

El Japó ofereix altres beques per a estudiants relacionades amb estudis japonesos, investigació, professorat, etc. 

BECA IBEROAMÈRICA SANTANDER

Promogudes pel Banc Santander, s'adrecen a estudiants universitaris, per una estada de 6 mesos a una universitat d'Iberoamèrica. Cada estudiant seleccionat compta amb una dotació econòmica de 3000€.

https://www.becas-santander.com/es/program/becas-santander-iberoamerica-grado-2020-2021

A banda d'aquesta, ofereix altres beques adreçades a estudiants, universitaris i postgraduats: https://www.becas-santander.com/es/program/search

 

BEQUES UNIVERSITAT A L'ESTRANGER
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord