Menú

El Mur

Vols mostrar el que portes dins?

Busquem joves que vulguin exposar la seva obra artística, creativa, d'activitat associativa i/o cultural... El TOC té una paret que permet exposar i fer visible la creativitat dels i les joves del Garraf. Té una longitud de 10 m de llarg i una d'alçada de 2'70 m, en total 27 m2.

QUI POT EXPOSAR AL MUR?
Joves d'entre 16 i 30 anys residents a la comarca del Garraf, individualment o de manera col·lectiva. També entitats juvenils i/o culturals, centres educatius, centres d'esplai... Sempre i quan les activitats i/o les persones membres es trobin majoritàriament en la franja d'edat indicada.

CONDICIONS DE L'EXPOSICIÓ
Exposar no té cap cost, s'exposarà durant un màxim de 21 dies. Des de l'Oficina Jove Garraf s'ofereix la impressió en vinil blanc brillant de 12 obres, en una mida A1 o inferior, presentades sobre cartró ploma de 5 mm. Les obres un cop finalitzada l'exposició quedaran a disposició de l'autor/a o autors/es.

Vols mostrar el que portes dins?

Et busquem!

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord