Menú

Formació Ocupacional

És una formació no reglada orientada al món laboral, per a majors de 16 anys, i de tipus pràctic que permet obtenir un coneixement professional. Al final de la formació, en la majoria de casos, s'obté un certificat de professionalitat.


Com accedir a un curs?

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) és el centre de formació ocupacional de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el que ofereix una oferta formativa més àmplia a la comarca del Garraf.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) té entre les seves prioritats garantir i fomentar la formació i la qualificació professional de les persones. Per això compta amb una xarxa de centres de referència en la formació professional ocupacional constituïda per vuit Centres d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO).

A més, compta amb una xarxa de centres que hi col·laboren i que duen a terme aquesta formació, un cop ha estat aprovada.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord