Menú

FP a l'estranger

Els estudis de Formació Professional capaciten per exercir una professió. Actualment hi ha una gran diversitat d'àmbits i sectors dins del mercat de treball que requereixen de persones amb titulació tècnica o tècnica superior. 

Les branques o famílies d'aquests cicles formatius varien molt d'un país a un altre, per això, abans de llançar-te a estudiar una FP a l'estranger, et recomanem que cerquis informació sobre el sistema educatiu del país de destí:

Todo FP: trobaràs en aquest portal les webs de formació professional de diferents països d'Europa. 

LA FP DUAL

És una modalitat de formació professional que combina l'aprenentage formal en un centre educatiu amb les pràctiques a una empresa relacionada amb els estudis que s'estan desenvolupant. 

Els països europeus on més es desenvolupa aquesta modalitat són Alemanya, Àustria i França.

Hi ha diverses organitzacions que fan de pont entre l'alumn/a i l'empresa i centre educatiu. Ofereixen ajudes al trasllat, al curs d'idioma o fins i tot a l'allotjament de la persona participant. 

Bridge4Mobility ofereix anar a fer FP Dual a Europa (Alemanya, Àustria)  en sectors com l'hosteleria i treballs tècnics.

Si curses una FP a l'estranger o bé ja disposes d'un títol d'FP estranger, per fer-lo vàlid a Espanya, l'hauràs d'homologar o convalidar de manera oficial a través de la web del Ministerio de Educación

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord