Menú

Sexualitat i afectivitat

En les relacions sexuals intervenen factors educatius i culturals que determinen variacions en el comportament sexual dels individus d'acord amb les seves vivències i/o aprenentatges.

S'expressa amb les carícies, la nuesa, els petons, la masturbació, l'exploració del propi cos i el de l'altre... junt amb els sentiments i les sensacions, així com la comunicació i el respecte per l'altre.

Serveis per a joves a la comarca

Assessoria de sexualitat i afectivitat de l'Oficina Jove Garraf: és un servei gratuït que et permet informar sobre mètodes anticonceptius i tractament post coital (píndola de l'endemà), informar sobre Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i VIH / sida, taller del preservatiu; aprendre a utilitzar-lo, dispensació gratuïta de preservatius masculins i femenins, orientació psicològica,...

Horari: Tots els dijous de 16 a 19 h.
Horari d'estiu: els dijous de 10 a 14h.
Pots demanar cita prèvia per whatsapp 678 508 612 o per correu electrònic salut.garraf@oficinajove.cat

ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva): és un servei gratuït, que et permet informar i iniciar el tractament, si cal, de mètodes anticonceptius i tractament postcoital (píndola de l'endemà), informar sobre Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i VIH / sida, consulta per retard en la menstruació i/o sospita d'embaràs, prova ràpida de detecció del VIH.

CAP Jaume I. C. Manuel Marquès, s/n. 1a planta. 08800 Vilanova i la Geltrú. Tel. 93 893 12 16.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord