Menú

Viatjar a l'estranger

DISCOVER EU

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Euroepa que ofereix la possibilitat de viatjar en tren gratuïtament per Europa. Per aconseguir-ho l'abonament, has de presentar la teva candidatura a qualsevol de les dues edicions que s'organitzen cada any al portal Discover EU. Les persones joves que resultin seleccionades guanyaran l'abonament de viatge. Pots fer el viatge de forma individual o també podeu presentar-vos un grup de joves.

Els requisits més importants per poder participar-hi són tenir la ciutadania europea i presentar-se al concurs l'any que fas els 18 anys.

Més informació 

 

INTERRAIL

És una forma de viatjar en tren per Europa que et permet descobrir més de 40.000 destinacions a 31 països diferents.  Hi ha diferents modalitats de bitllet de tren, depenent dels dies i nombre de països que vulguis visitar. Per a joves menors de 27 anys, hi ha descomptes en els preus dels abonaments. Poden fer ús de l'Interrail les persones que siguin residents legals d'algun país europeu.

Més informació

Discover EU

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord